Επικοινωνία

Κυριόπουλος Κ. Ηλίας

ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

DDS, MSc. Orth

Ειδικευθείς στην Ορθοδοντική Ενηλίκων 

 

Κανακάρη 161, Πάτρα, Τ.Κ.: 262 21

Τηλ. & Fax: 2610 220 514

Κιν.: 6944 681 627

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κυριόπουλος Σταύρος 
ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ
DDS, MSc. Orth
Ειδικευθείς στην Ορθοδοντική Ενηλίκων

 

Κανακάρη 161, Πάτρα, Τ.Κ.: 262 21
Τηλ. & Fax: 2610 220 514
Κιν.: 6945247841
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το ιατρείο μας λειτουργεί αποκλειστικά ως ορθοδοντικό ιατρείο προσφέροντας ορθοδοντικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, αντιμετωπίζοντας όλο το εύρος των ορθοδοντικών, σκελετικών και λειτουργικών προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος.  

Εφαρμόζουμε τις τελευταίες τεχνικές και μεθόδους που χρησιμοποιούνται διεθνώς στην ορθοδοντική επιστήμη, διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής και αποστείρωσης.  

Επιπλέον, το ιατρικό προσωπικό είναι εξειδικευμένο στην διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων της Κρατοφογναθικής Άρθρωσης καθώς στην θεραπεία της Άπνοιας Ύπνου.

 

Είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας  και να επισκεφτείτε το ιατρείο μας.