Επικοινωνία

Κυριόπουλος Κ. Ηλίας

ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

DDS, MSc. Orth

Ειδικευθείς στην Ορθοδοντική Ενηλίκων 

 

Κανακάρη 161, Πάτρα, Τ.Κ.: 262 21

Τηλ. & Fax: 2610 220 514

Κιν.: 6944 681 627

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κυριόπουλος Σταύρος 
ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ
DDS, MSc. Orth
Ειδικευθείς στην Ορθοδοντική Ενηλίκων

 

Κανακάρη 161, Πάτρα, Τ.Κ.: 262 21
Τηλ. & Fax: 2610 220 514
Κιν.: 6945247841
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Ορθοδοντική είναι η ειδικότητας της Οδοντιατρικής, που ασχολείται με τη διάγνωση και τη θεραπεία ανωμαλιών σύγκλεισης των δοντιών και των γναθών.    

Αποτελεί την παλαιότερη ειδικότητα της Οδοντιατρικής, που από τον 19ο αιώνα, άρχισε στην Αμερική να εξελίσσεται σταδιακά και να διδάσκεται στις Πανεπιστημιακές Σχολές.  

Στις μέρες μας, η σύγχρονη Ορθοδοντική εξασφαλίζει την υγεία δοντιών και ούλων, βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας και εδραιώνει την αυτοπεποίθηση που χαρίζει ένα υπέροχο χαμόγελο.  

Ο Ορθοδοντικός είναι ο Οδοντίατρος  που, μετά την απόκτηση του πτυχίου του, ακολουθεί μεταπτυχιακές σπουδές για επιπλέον 3-4  χρόνια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Αποκτά έτσι τον τίτλο του ειδικού ορθοδοντικού αφιερώνοντας αποκλειστικά την επαγγελματική του καριέρα στην θεραπεία των ορθοδοντικών προβλημάτων των ασθενών του.