Επικοινωνία

Κυριόπουλος Κ. Ηλίας

ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

DDS, MSc. Orth

Ειδικευθείς στην Ορθοδοντική Ενηλίκων 

 

Κανακάρη 161, Πάτρα, Τ.Κ.: 262 21

Τηλ. & Fax: 2610 220 514

Κιν.: 6944 681 627

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κυριόπουλος Σταύρος 
ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ
DDS, MSc. Orth
Ειδικευθείς στην Ορθοδοντική Ενηλίκων

 

Κανακάρη 161, Πάτρα, Τ.Κ.: 262 21
Τηλ. & Fax: 2610 220 514
Κιν.: 6945247841
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν ότι τα δόντια που είναι όμορφα διατεταγμένα, εξασφαλίζουν ένα όμορφο χαμόγελο, γεμάτο υγεία που χαρίζει αυτοπεποίθηση. Αν τα δόντια σας είναι στραβά, η ορθοδοντική θεραπεία ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε για να αποκτήσετε ένα όμορφο χαμόγελο που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση.    

Δίχως αμφιβολία, το πλεονέκτημα του να έχει κανείς ίσια δόντια ξεπερνάει τα όρια της καλής εμφάνισης. Τα στραβά δόντια, ευνοούν την κατακράτηση τροφών και οδοντικής πλάκας αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο εμφάνισης τερηδόνας, ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας. Επίσης, οι διάφορες δυσαρμονίες στη σχέση των γναθών επιφέρουν δυσκολίες στη μάσηση, ενοχλήσεις στις αρθρώσεις ενώ αρκετά συχνά επηρεάζουν και την ομιλία.  

Με την ορθοδοντική θεραπεία καθοδηγούμε την αρμονική ανάπτυξη των γνάθων, αποκαθιστούμε την καλή επαφή των δοντιών κατά τη μάσηση, απομακρύνουμε τους παράγοντες που δυσκολεύουν το σωστό βούρτσισμα των δοντιών και βελτιώνουμε σημαντικά την εμφάνιση και την ομορφιά του προσώπου.    

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρωτίστως λόγοι υγείας επιβάλλουν την ορθοδοντική θεραπεία πριν από οποιαδήποτε αισθητική βελτίωση.  

Η ορθοδοντική θεραπεία αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση στον εαυτό σας. Η προσπάθεια που θα καταβάλετε σε συνεργασία με τον ορθοδοντικό σας για να ακολουθήσετε τις οδηγίες του για τη φροντίδα των ορθοδοντικών μηχανημάτων και των δοντιών σας θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα αποτελέσματα που μετά θα εκτιμάτε για πολλά χρόνια