Επικοινωνία

Κυριόπουλος Κ. Ηλίας

ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

DDS, MSc. Orth

Ειδικευθείς στην Ορθοδοντική Ενηλίκων 

 

Κανακάρη 161, Πάτρα, Τ.Κ.: 262 21

Τηλ. & Fax: 2610 220 514

Κιν.: 6944 681 627

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κυριόπουλος Σταύρος 
ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ
DDS, MSc. Orth
Ειδικευθείς στην Ορθοδοντική Ενηλίκων

 

Κανακάρη 161, Πάτρα, Τ.Κ.: 262 21
Τηλ. & Fax: 2610 220 514
Κιν.: 6945247841
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Μεταλλικά  Άγκιστρα (“σιδεράκια-brackets”)    

Πρόκειται για ορθοδοντικά άγκιστρα που συγκολλώνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών.   Στο εσωτερικό τους συγκρατείται σύρμα με ελαστικές προσδέσεις,   διαφόρων χρωμάτων.    Ως αποτέλεσμα, ασκείται δύναμη στα δόντια, προκαλούνται ελεγχόμενες βιολογικές αντιδράσεις  και τα δόντια μετακινούνται.

 

 

 

 

 

Διαφανή  Άγκιστρα  (‘clear  brackets’)    

Πρόκειται για διαφανή άγκιστρα (κεραμικά, πορσελάνης κ.λ.π)    που χρησιμοποιούνται ,κυρίως,  για λόγους αισθητικής σε ενήλικες.    Προσομοιάζουν το χρώμα των δοντιών, ενώ συνοδεύονται από αντίστοιχα   διαφανή σύρματα για καλύτερη αισθητική απόδοση  κατά τη θεραπεία.

 

 

 

 

 

Γλωσσικά  Άγκιστρα  (‘σιδεράκια - brackets’) 

Χρησιμοποιούνται σε ενήλικες ασθενής λόγω του πλεονεκτήματος τους να μην είναι ορατά.Πρόκειται για μεταλλικά ή χρυσά σιδεράκια που τοποθετούνται στην εσωτερικήεπιφάνεια  των δοντιών,όπου και παραμένουν κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Με την γλωσσική τεχνική, η ορθοδοντική θεραπεία γίνεται εξ’ ολοκλήρουεσωτερικά ενώ τα δόντια μετακινούνται και ισιώνουν χωρίς τα σιδεράκια να είναι ορατά.

 

 

 

 

 

 

Αυτόδετα   Άγκιστρα  (‘self-ligation brackets’) 

Αποτελούν σιδεράκια τελευταίας τεχνολογίας με ειδική πόρταγια να ασφαλίζονται τα σύρματα.Μεγάλο τους πλεονέκτημα η ταχύτητα στην θεραπεία και η μικρότερη κατακράτηση οδοντικής πλάκας.

 

 

 

   

 


 

‘Κινητά Μηχανήματα - Μασελάκια’  

Κινητές συσκευές που τοποθετούνται και αφαιρούνται από το στόμα από τον ίδιο τον ασθενή.Λόγω του ότι έχουν περιορισμένη δυνατότητα οδοντικών μετακινήσεων,χρησιμοποιούνται κυρίως για τη συγκράτηση του θεραπευτικού αποτελέσματος,για πρώιμη θεραπεία σε παιδιά νεαρής ηλικίας, και για πολύ μικρές μετακινήσεις.

 

 

Βοηθητικά εξαρτήματα

 

Εξωστοματικό Τόξο

 

Μάσκα Προσώπου

 

 

Διαγναθικά Ελαστικά

Υπερώια Δοκός (TPA) 

 

Ταχεία Διεύρυνση Υπερώας Hyrax 

 

Ορθοδοντικά  Μικροεμφυτεύματα